ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

Θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου; Σου παρουσιάζουμε τις ανοιχτές θέσεις σε όλη τη Γερμανία. Σου προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια στην υποψηφιότητά σου, στην προετοιμασία της συνέντευξης και στη μετακόμισή σου στη Γερμανία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ

Ψάχνεις για δουλειά ή θέλεις να ξεκινήσεις μια τεχνική εκπαίδευση στη Γερμανία; Γερμανικές εταιρείες σε αναζητούν.

Σε συστήνουμε σε γερμανικές εταιρείες που αναζητούν ακριβώς τις γνώσεις σου. Οργανώνουμε συνεντεύξεις μέσω βίντεο και σε υποστηρίζουμε στην προετοιμασία σου για τη Γερμανία.

Εγγράψου δωρεάν

Ενδιαφέρεσαι; - Ευχαρίστως να σε ενημερώσουμε προσωπικά!

Σου προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια στην υποψηφιότητά σου, στην προετοιμασία της συνέντευξης και στη μετακόμισή σου στη Γερμανία.

Επικοινωνία

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΑ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ.

Προσωπικά

Σε συμβουλεύουμε ατομικά

Σε συμβουλεύουμε σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και κατάρτισης καθώς και για τις γλωσσικές και επαγγελματικές απαιτήσεις στη Γερμανία.

Αξιόπιστα

Σε συνοδεύουμε στην αναζήτησή σου

Καταχώρησε το προφίλ σου με φωτογραφίες και ένα σύντομο βίντεο στην πλατφόρμα μας. Αν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα σε βοηθήσουμε προσωπικά.

Μακροπρόθεσμα

Σου προσφέρουμε ένα μέλλον

Προσφέρουμε βοήθεια σε καθημερινές ερωτήσεις σχετικά με τη διαβίωση και την εργασία στη Γερμανία. Σε περίπτωση επιτυχίας, θα λάβεις ένα μπόνους έως και 10% του πρώτου μηνιαίου μισθού σου.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

  • Βρίσκεσαι στο επίκεντρο
  • Κατανοούμε την κουλτούρα σου
  • Προσωπική ενημέρωση
  • Δωρεάν εγγραφή
  • Αξιόλογα πριμ επιτυχίας
  • Κοινωνική ευθύνη στη χώρα σου

ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

01 – Καταχώρηση

Εγγράψου εύκολα, γρήγορα και δωρεάν.

02 – Σύνδεση ανθρώπων

Το Quick-Check σου δίνει τη δυνατότητα και σου εμφανίζει τις κενές θέσεις εργασίας.

03 – Video Online Συνέντευξη

Βρήκες κάτι που να σου ταιριάζει; Γνώρισε τους πιθανούς νέους σου εργοδότες με μια άμεση διαδικτυακή συνέντευξη.

04 – Σύναψη σύμβασης

Είχες επιτυχία στην αναζήτησή σου; Οι λίστες ελέγχου και οι οδηγίες μας θα σε καθοδηγήσουν με ευκολία στα επόμενα βήματα.

05 – Καλωσορίσατε

Η μακροπρόθεσμη επιτυχία σου είναι σημαντική για εμάς. Οι συνεργάτες μας στη χώρα σου σε βοηθούν σε όλες τις ερωτήσεις κατά τη διαδικασία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Άλλες πληροφορίες

Η LOOQ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτριος Μπουτάσης

Key Consultant Greece

Σπουδές Κοινωνιολογίας και Γερμανικής Φιλολογίας στην Χαϊδελβέργη. Επαγγελματική εμπειρία στη Γερμανία σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Έσσεν και στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ.

Στην Ελλάδα ο Δημήτρης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους τομείς Εκπαίδευση ενηλίκων, Διοίκηση και Επιλογή προσωπικού. Για συνολικά 13 χρόνια κατείχε στην Lidl Hellas διευθυντικές θέσεις στις Πωλήσεις στον Εσωτερικό έλεγχο και τέλος ως Γενικός Διευθυντής στον Τομέα Προσωπικού. Η επιλογή προσωπικού ήταν από τα βασικά καθήκοντά του και στη συνέχεια ως Διευθυντής προσωπικού σε μια Ελληνική επιχείρηση.

Παντρεμένος, δύο κόρες σε ηλικία σπουδών. Αγαπημένο του χόμπι είναι το σκάκι.

Χρήστος Χατζηκώστας

Key Consultant Greece

Διπλωματούχος Οικονομολόγος, σπούδασε στη Γερμανία και ήταν, μεταξύ άλλων, ως Προϊστάμενος Πωλήσεων συνυπεύθυνος για την έναρξη και λειτουργία των πρώτων καταστημάτων Lidl στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια απασχολήθηκε για πολλά χρόνια στη Siemens στην Ελλάδα, στον Εμπορικό τομέα ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Τεχνικών Έργων.

Ο Χρήστος είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο όταν ήταν νέος σε γερμανική ομάδα και από τότε το ποδόσφαιρο παρέμεινε το πάθος του.

LOOQ Greece
LOOQ Greece
Bild von

Schließen